innovation - fleksibilitet - effektivitet

HVEM er vi

Parking Solvision ApS er et dansk selskab med hovedsæde i Odense, som udvikler og producerer dynamiske parkeringsløsninger med tilpasningsfri software.

Vi har specialiseret os i at levere de bedste betalingsløsninger til hovedsageligt parkeringsanlæg til både det offentlige og private.

Fordi vores intelligente software kan modelleres og tilpasses til stort set alle behov, laver vi specielløsninger, som f.eks. zoneinddelinger, rabatsystemer og fleksible takststrukturer mm.
Vores fokus går altid på kundens ønsker og behov og derfor udvikler vi præcis det system, der er brug for.

Fordi innovation og fleksibilitet er noget vi vægter utrolig højt, rykker vi hurtigt på tingene, så vores kunder kommer succesfuldt i mål med deres projekt med en fleksibel, funktionel og fremtidssikker løsning.

Det afgørende for os er, at indfri kundens behov og ønsker, både nu og i morgen."Fremtiden er under konstant udvikling, derfor kan vores specialløsninger tilpasses fremtidens behov."

adm. direktør

Kurt Lysemore

de vigtige årstal

Tidslinje over historien

2007-2008

automater, kortlæsersystem &
netintegration

I 2008 blev vi certificeret partner hos NETS, hvilket betyder at vi siden har leveret state-of-the-art løsninger indenfor betaling af parkering. I 2008 blev de første automater ligeledes sat op rundt omkring i Danmark.

2009-2011

kunderne kommer til - både det offentlige og private

Odense, Vejle, Næstved, Kolding, Fredericia, Randers, Silkeborg, Køge, Aalborg samt private kunder får anlæg sat op med kortlæser og ANPR (Automatic Numberplate Recognition).

2012-2018

dynamiske specialløsninger

Udviklingen af specialløsninger udvides til bl.a. hotel og bådeparkering, bomanlæg, zoneinddelt parkering, rabatsystemer med bon.
Vores grafiske brugergrænseflade bliver finjusteret og vores kundelogin bliver en realitet.

2019-2021

digitale løsninger & app-udvikling

Fokus på strategi, forretningsudvikling og nye produkter.
Vi lancerer vores første app. i 2020, som åbner op for endnu mere fleksibilitet, brugervenlighed og overblik over parkeringssystem.

2022

EKSPANSION
& OPKØB

Køb af alle aktiviteter i Payvend Aps.

2023-

strategi &
udvidelse

Fokus på strategi, forretningsudvikling og nye produkter og markeder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi spammer dig ikke - du kan altid afmelde dig igen...
Tak for din tilmelding
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sign up for newsletter
NY hjemmeside